Ndërlidhjet

TEHERAN


Iranianët i filluan votimet për këshillat lokalë dhe për organin e fuqishëm klerik, që shihet si test i parë për presidentin Mahmud Ahmadinejad dhe aleatët e tij.
"Shpresojm që kundërshtarët tanë të huaj do ta ndryshojnë qasjen dhe ta lënë anash armiqësinë ndaj popullit iranian, pasi iranianët kanë marrë vendime të rëndësishme dhe janë duke lëvizur me vendosmëri dhe autoritet", tha presidenti iranian Mahmud Ahmedinejad pas votimit.
XS
SM
MD
LG