Ndërlidhjet

GAZA


Kryeministri palestinez, që vjen nga rradhët e Hamasit, Ismail Haniyah ftoi fraksionet palestineze ta ndalin luftën ndaj njëri tjetrit, dhe të bashkohen në përpjekjet kundër Izraelit. Ai njëherësh refuzoi ftesën për zgjedhjet të parakohshme.
"E përsëris se e refuzojmë ftesën për zgjedhje të parakohshme, dhe poashtu përsëris nevojën për ta respektuar vullnetin e popullit palestinez", tha Haniyah.
Më herët presidenti i autoritetet palestinez Mahmud Abas poashtu ftoi palestinezët ta ndalin dhunën dhe ta ruajnë unitetin kombëtar.
XS
SM
MD
LG