Ndërlidhjet

TIRANË


Kriza politike disa javore që mbërtheu Shqipërinë po shkon drejt zgjidhjes. Pozita dhe opozita në Shqipëri ranë sot dakort, që të shtyjnë datën e zgjedhjeve lokale.
Kryeministri Sali Berisha tha se partitë e shumicës do të mbështesin sot në Parlament një nga kërkesat kryesore të opozitës që ka qenë ndryshimi i datës së zgjedhjeve.
Një ditë më parë krerët e partive të opozitës ranë dakort që data e re e zgjedhjeve të mos e kalonte 20 shkurtin që është edhe afati i fundit kushtetues për mandatin e të zgjedhurve aktual.
Sot kryetari i Partisë Socialiste Edi Rama, tha se deklarimi i shtatë partive të maxhorancës për propozimin në Kuvend të një date tjetër për zgjedhje është një hap i rëndësishëm drejt standardeve.
XS
SM
MD
LG