Ndërlidhjet

SYDNEY


Kryeministri i Australisë John Hauard tha se energjia bërthamore do ta ndihmojë vendin e tij dhe do të reduktojë emisionin e gazrave në atmosferë.
Hauard i bëri këto komente pas raportit qeveritar për nevojat e vendit me energji në të ardhmen.
Australia ka rezervat më të mëdha në botë me uranium, por kundërshtimet politike ndaj energjisë bërthamore e kanë kufizuar numrin e minierave vetëm në tre.
XS
SM
MD
LG