Ndërlidhjet

TIRANË


Qeveria shqiptare do të japë 500 mijë dollarë nga fondi rezervë për viktimat e shkaktuara nga tërmeti nënujor në Azinë Jugore. Kjo shumë u miratua nga këshilli i ministrave me propozimin e kryeministrit Fatos Nano. Fondi i akordohet Kryqit të Kuq Shqiptar. Zëvendësministri i Shëndetësië Eduart Harshova tha se javën e ardhshme 20 mjekë do të nisen drejt vendeve të Azisë Jugore të prekura nga cunami.
Shqipëria iu bashkua vendeve të Bashkimit Evropain duke mbajtur 3 minuta heshtejeje dhe duke ulur falmujt në gysmështizë.
XS
SM
MD
LG