Ndërlidhjet

ROMË


Italia është vendi i tretë që do ta zbatojë ndalimin e pirjes së duhanit në vendet publike.
Ndalimi hyn në fuqi sot në të gjitha restorantet, baret dhe zyrat.
Masa të ngjashme më parë u ndërmorën në Irlandë dhe Norvegji.
XS
SM
MD
LG