Ndërlidhjet

KJEV


Gjykata e Lartë e Ukrainës ka ndaluar publikimin e rezultateve përfundimtare të zgjedhjeve presidenciale të mbajtura më 26 dhjetorin e kaluar, derisa të shqyrtohen ankesat e kandidatit që humbi këto zgjedhje, ish-kryeministrit Viktor Janukovic.
Komisioni Qëndror Zgjedhor ka shpallur mbrëmë, Viktor Jushcenkon, udhëheqësin e revolucionit të portokalltë në Ukrainë dhe njëherësh drejtues i opozitës, si fitues të zgjedhjeve presidenciale.
XS
SM
MD
LG