Ndërlidhjet

PRISHTINË


Misioni i Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim Evropian ka publikuar një raport lidhur me zbatimin e ligjeve të Kuvendit të Kosovës të miratuara gjatë periudhës 2002-2003.
Sipas dokumentit, proceset e hartimit dhe miratimit të dekreteve shtesë kanë filluar me vonesë, sidoqoftë ka pasur sukses të konsiderueshëm. Raporti zbulon të meta të rëndësishme brenda rregullativës ekzistuese të akteve nënligjore.
XS
SM
MD
LG