Ndërlidhjet

JERUSALEM


Ndërmjetësuesit palestinezë dhe izraelitë kanë shtyrë zgjidhjen e mosmarrëveshjeve lidhur me lirimin e të burgosurve palestinezë. Të dyja palët kanë rënë dakord për ngritjen e një komiteti të përbashkët, që do trajtojë këtë çështje. Përbërja e komitetit do bëhet publike pas takimit Sharon-Abas në Egjipt, të martën.
XS
SM
MD
LG