Ndërlidhjet

UASHINGTON


Shkencëtarët e agjencisë kozmike amerikane NASA thanë se 2004-shi ishte viti më i ngrohtë prej fundit të shekullit 19-të, kur në botë filluan të maten temperaturat.
Rajonet ku vjet u shënuan temperaturat më të larta ishin Alaska, rajoni i Detit Kaspik dhe Antarktiku.
Vitet tjera më të ngrohta kanë qenë në dekadën e kaluar. Ato ishin vitet 1998, 2002 dhe 2003.
XS
SM
MD
LG