Ndërlidhjet

BRUKSEL


Kosova po diskutohet në takimin e ministrave të jashtëm të Bashkimit Evropian që po zhvillohet në Bruksel. Në përfundim të takimit besohet që Brukseli zyrtar do të dalë me një qëndrim më konkret lidhur me qasjen ndaj të të ardhmes së Kosovës, e veçanërisht me hapat drejt përcaktimit të statusit përfundimtar. Në këtë takim do të flasë mbi përmbushjen e standardeve dhe shefi i UNMIK-tut Soren Jessen Petersen.
XS
SM
MD
LG