Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


90 nga 411 vendndodhjet e armëve në Irak janë shkatërruar, apo grabitur që nga intervenimi i Shteteve të Bashkuara. Sipas raportit tw OKB-s, ende nuk dihet sasia e materialeve të rrezikshme që janë marrë pas shkatërrimit. Në raportin e dërguar Këshillit të Sigurimit, Komisioni për Monitorim dhe Verifikim tha se në 10 nga 90 vendndodhjet tani më kanë filluar riparimet.
XS
SM
MD
LG