Ndërlidhjet

PRISHTINË


Qeveria e Kosovës ka shprehur gatishmërinë që të vazhdojnë bisedimet me Beogradin për çështjet e energjetikës dhe kthimit. Zëdhënësi i qeverisë, Arben Qirezi ka thënë se ende nuk dihet data e saktë e mbajtjes së takimit. Zyrtarët e UNMIK-ut thanë se ka indikacione se edhe pala serbe është e gatshme për vazhdimin e bisedimeve. Mirëpo, ende nuk dihet se kush do t'i moderojë takimet, pasi grupet punuese duhet të kryesohen nga persona që vijnë nga jashtë, e jo nga Prishtina, apo Beogradi
XS
SM
MD
LG