Ndërlidhjet

TIRANË


Policia në Shqipëri ka arrestuar katër shtetas shqiptarë dhe një malazez për trafikim të armëve nga Serbia e Mali i Zi në Shqipëri, si dhe ka kapur një sasi të madhe armatimi. Në mesin e armëve të trafikuara ishin dhe bomba me telekomandim në distancë. Me bomba me telekomandë së fundi janë vrarë dy biznesmenë të njohur në Tiranë, ku shpërthimi është komanduar me anë të telefonave mobilë. Lëndët shpërthyese të kapura nga policia ishin prodhuar në Serbi.
XS
SM
MD
LG