Ndërlidhjet

TBILISI


Në Gjeorgji ende janë të pranishme rastet e torturimit të të burgosurve, vlerësoi organizata për të drejtat e njeriut, Human Rights Watch.
"Qeveria e Gjeorgjisë ka ndërmarrë disa reforma dhe ka plane për reforma të tjera. Fatkeqësisht këto masa kanë pasur pak ndikim në situatën e përgjithshme" tha përfaqësuesja e organizatës për Kaukazin jugor, Matilda Bogner. Organizata i bëri thirrje edhe qeverisë së re në Kirgizi që të ketë prioritet respektimin e të drejtave të njeriut.
XS
SM
MD
LG