Ndërlidhjet

BRUKSEL


Bashkimi Evropian ka ndarë 10 milionë euro për disa komuna të Kosovës, në kuadër të programit për përmirësimin e infrastrukturës ekonomike dhe sociale.
Nga ky program, të cilin e menaxhon Agjencia Evropiane për Rindërtim, do të përfitojnë komunat që, siç thuhet në komunikatën e AER-it, kanë arritur suksese të konsiderueshme në përmbushjen e standardeve.
XS
SM
MD
LG