Ndërlidhjet

PRISHTINE


Shefi I administratës ndërkombëtare në Kosovë, Soren Jessen Petersen, është takuar sot me përfaqësuesit e Listës Serbe për Kosovën dhe Metohinë, që udhëhiqet nga Oliver Ivanovic, për të biseduar rreth cështjes së decentralizimit të pushtetit vendor. Pas takimit zoti
Ivanovic ka ripërsëritur kërkesën se plani i decentralizimit i miratuar nga Qeveria e Kosoves mund te jete i pranueshem per komunitetin serb, vetem pasi dy nga pese komunat e reja në krijim, ajo e Gracanicës dhe Parteshit, të kenë një shumicë të qartë dhe të
palëkundshme serbe.
XS
SM
MD
LG