Ndërlidhjet

PRISHTINË


"Qeveria e re e Gjermanisë nuk do të ndryshojë politikën ndaj Kosovës dhe do të vazhdojë përpjekjet ndërkombëtare për paqe" tha Ministri gjerman i Mbrojtjes, Franz Josef Jung, gjatë vizitës në Kosovë. Sipas tij, Gjermania përkrah të dërguarin e OKB-së për statusin e Kosovës, Marti Ahtisari dhe misionin e tij e konsideron shumë të rëndësishëm.
Ai u takua me komandantin e KFOR-it, gjeneralin Giuseppe Valotto dhe vizitoi trupat gjermane në kuadër të KFOR-it. Jung tha se Gjermania nuk planifikon reduktim të trupave të saj në Kosovë.
XS
SM
MD
LG