Ndërlidhjet

PRISHTINË


Sekretari i përgjithshëm i NATO-s, Jaap de Hop Shefer, do të vizitojë Kosovën, të premten më 16 janar.
"Për faktin se vetëm 10 ditë pas marrjes së postit të ri Shefer shkon në Kosovë, kjo tregon rëndësinë që ka Ballkani e veçanërisht Kosova për NATO-n dhe bashkësinë ndërkombëtare", thuhet në një kumtesë të KFOR-it.
Në paraqitjen e parë, pas emërimit, në Këshillin e Përhershëm të NATO-s, Shefer ka vlerësuar se KFOR-i është ndër misonet kyçe të Aleancës.
XS
SM
MD
LG