Ndërlidhjet

PRISHTINË


Abdyl Jakupi, ish pjesëtarë i Armatës Kombëtare Shqipëtare, i është dorëzuar forcave të KFOR-it në Kosovë. Abdyl Jakupi, më herët ishte dënuar në mungesë nga ana e autoriteteve maqedonase me 7 vjet burg për kidnapimin e 2 policëve maqedonas dhe vendosjën e minave në hekurudhë. Avdyl Jakupi, i njohur si komandant Çakalla, ishte një nga liderët e AKSH-së, e cila nga misioni i Kombeve të Bashkuara në Kosovë është cilësuar si grup terroristë.
XS
SM
MD
LG