Ndërlidhjet

UASHINGTON


Shtëpia e Bardhë tha se presidenti George Bush i ka dhënë më shumë kohë komisionit, i cili i heton sulmet terroriste të 11 Shtetorit.
Paneli duhej të përfundojë punën në 27 Maj, por anëtarët i kërkuan Kongresit edhe dy muaj shtesë.
Grupi 10-anëtarësh u formua nga Kongresi për ta studjuar gatishmërinë e Amerikës para dhe pas sulmeve terroriste.
XS
SM
MD
LG