Ndërlidhjet

NJU DELHI


Ministri i jashtëm francez, Domenique de Villepin, ka kërkuar rol më të madh të Kombeve të Bashkuara për rindërtimin e Irakut.
Shefi i diplomacisë franceze, i cili gjendet për vizitë në Indi ka thënë se asnjë vend nuk mund të sigurojë i vetëm paqen përfundimtare në Irak.
De Villepin ka kërkuar dhe krijimin e një agjencie të re të Kombeve të Bashkuara, e cila duhet të merret me rregullimin e pasojave ekonomike, sociale dhe mjedisore të globalizimit.
XS
SM
MD
LG