Ndërlidhjet

TOKYO


Sekretari i Përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara,Kofi Annan, ka thënë sot se " Kombet e Bashkuara do të angazhohen për t'i ndihmuar popullit irakien për t'a marrë nën kontroll fatin e tyre dhe të themelojnë një qeveri demokratike". Duke folur në parlamentin japonez në Tokyo, Annan ka thënë se "nevojitet një ambientë i sigurtë në Irak, që Kombet e Bashkuara të mund të rikthehen dhe të luajnë rolin kyç në ndërtimin e qeverisë dhe organizimin e zgjedhjeve.
XS
SM
MD
LG