Ndërlidhjet

BAGDAD


Departamenti i Mbrojtjes i ka shpërblyer kompanitë amerikane dhe britanike me dy kontrata në vlerë prej 1.1 miliardë dollarë për rindërtimin e Irakut.
Kontratat për riparimin e sektorëve të energjetikës dhe ujit, deri tani janë projektet më të mëdha në vend.
Shtetet e Bashkuara vjet u kritikuan kur thanë se kontratat kryesore nuk do t'ua japin kundërshtarëve të luftës në Irak, si Francës dhe Gjermanisë.
XS
SM
MD
LG