Ndërlidhjet

PARIS


Rezoluta 12-44 e Këshillit të Sigurimit nuk mund të shërbejë më si një bazë e vlefshme për të ruajtur qëndrueshmërinë në Kosovë, ka deklaruar Bernard Kouchner, drejtuesi i parë i Misionit të Kombeve të Bashkuara në Kosovë.
"Përpjekje të reja diplomatike dhe politike për Kosovën nga grupi i Kontaktit, mbajtja e një konference ndërkombëtare dhe një rezolutë e re e Këshillit të Sigurimit janë të nevojshme", ka thënë Kouchner.
XS
SM
MD
LG