Ndërlidhjet

FALLUXHA, IRAK


Shefi i komandës qendrore të ushtrisë amerikane, gjenerali John Abizaid u shpreh sot se ka pasur dështime lidhur me shkallën e bashkëpunimit që ishte arritur me irakianët në hapësirën e qytetit Falluxha. Mëtutje duke folur për këtë qytet, gjenerali Abizaid tha:
-Fakti se Falluxha është shndërruar në vatër të veprimtarive anti-koalicion dhe anti-qeverisë irakiane, mendoj se nuk befason, pasi ky qytet ishte qendër e organizatës së zbulimit ushtarak për regjimin e mëparshëm.
XS
SM
MD
LG