Ndërlidhjet

BON


Kancelari gjerman Gerhard Schroeder dhe kryemnistri britanik Tony Blair thanë se varësia e ekonomisë botërore vetëm në naftë e ka bërë atë të pambrojtur nga sulmet terroriste.
Ata i bënë këto komente në një Konferencë për Energjinë e Ripërtëritshme në Bon.
"Varësia e vetme e ekonomisë globale në naftë rrit shumë rrezikshmërinë që të prekemi nga të gjitha format e terrorizmit. Vendimi për të përdorur burime të energjisë së ripërtëritshme, përveç se është i dobishëm nga ana ekonimike rrit sigurinë në botën në të cilën jetojmë, ka thënë kancelari gjerman Schroeder.
XS
SM
MD
LG