Ndërlidhjet

GJENEVË


Koalicioni i prirë nga Shtetet e Bashkuara në Irak i ka dhënë fund shkeljes së të drejtave të njeriut nga regjimi i Saddam Husseinit, por edhe vetë ka bërë shkelje të tilla, thuhet në raportin e Kombeve të Bashkuara për të drejtat e njeriut.
Raporti thotë se udhëheqësit e qeverive i kanë dënuar shkeljet e këtilla, dhe kanë premtuar ndëshkimin e autorëve, ndërsa nga qeveria e re irakiene kërkohet që në të ardhmen, irakienët të mos përballen me abuzime të ngjashme.
XS
SM
MD
LG