Ndërlidhjet

PRISHTINË


Nëpërmjet të një kumtese, Qeveria amerikane ka përshëndetur arrestimin e bërë në Shqipëri me 7 qershor, të Florim Ejupit, Faik Shaqirit dhe Xhavit Kosumit, të cilët janë të akuzuar për organizimin dhe përkrahjen e veprimeve të dhunës kundër bashkësive pakicë në Kosovë. Robert Sorenson, i ngarkuari me punë në Zyrën e SHBA-ve, theksoi se arrestimi i tyre dhe i dy të dyshuarve për vrasjen e një serbi në Gracanicë, shënon një hap me rëndësi në zhvillimin e Kosovës si shoqëri tolerante, demokratike dhe të qeverisur nga ligji".
XS
SM
MD
LG