Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Kombet e Bashkuara i kanë përkujtuar 111 pjesëtarët e vet që janë vrarë vitin e kaluar në botë.
Në mesin e tyre përfshihen 22 të vrarët në shpërthimet e zyrave të Kombeve të Bashkuara në Bagdad.
Kreu i operacioneve paqëruajtëse Jean - Marie Guehenno tha gjatë ceremonialit të mbajtur në Nju Jork, se Kombet e Bashkuara, vitin e kaluar "pëjetuan një zgjim të vrazhdët.
Ai tha se vetë organizata është bërë shënjestër e organizatave dhe grupeve terroriste.
XS
SM
MD
LG