Ndërlidhjet

PRISHTINË


Autoriteti Rregullator për Telekominikacionin do ta respektojë kërkesën e zyrtarit të lartë të administratës ndërkombëtare në Kosovë Çarls Brayshow për suspendimin e veprimeve të mëtejshme lidhur me operatorin e telefonisë mobile.
Por, drejtues të ARK-së kanë thënë se procedurat e mëtejshme do të nëdërlikohen edhe më tepër.
Vendimi i zotit Brayshow është ndërmarrë pas reagimeve të kryeministrit të Kosovës dhe të zyrave amerikane dhe britanike në Prishtinë, lidhur me vendimin për shpalljen e kompanisë Mobikos fituese të tenderit për operatorin e dytë të telefonisë mobile në Kosovë.
XS
SM
MD
LG