Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shefi i ri i Agjencisw Amerikane pwr Zhvillim Ndwrkombwtar, Ken Yamashita, promovoi sot programin trevjeçar që ka për qëllim rritjen e efikasitetit, gatishmërisë, transparencës dhe përgjegjësisë së qeverive lokale në Kosovë. Iniciativa e re për qeverisjen lokale do të përqëndrohet në përmirësimin e menaxhimit dhe udhëheqjes komunale, përkrahjen e zhvillimit ekonomik lokal dhe ngritjen e pjesëmarrjes publike në qeverisjen lokale.
XS
SM
MD
LG