Ndërlidhjet

PRISHTINË


NATO dhe KFOR-i janë befasuar nga trazirat e marsit, pasi kanë besuar se situata në Kosovë po shkonte në rrugën e duhur, ka deklaruar sot në Prishtinë, admirali Rainer Faist, zëvendës komandant suprem i NATO-s për Evropë. Admirali Faist, që ka takuar zyrtarët e UNMIK-ut dhe të KFOR-it, ka thënë se është mirë që shumica e qytetarëve të Kosovës e kanë kuptuar se marsi nuk guxon të përsëritet kurrë.
XS
SM
MD
LG