Ndërlidhjet

GJENEVË


Kombet e Bashkuara kanë deklaruar se ju mungojnë dy të tretat e parave për të mbuluar ndihmat për Sudanin deri në fund të këtij viti. Në një deklaratë të OKB-së thuhet se "nevojiten më shumë se 700 milion dollarë për të mbuluar nevojat urgjente të Sudanit mirëpo deri tani janë siguruar vetëm 300 mijë dollarë nga donatorët".
Rreth 1 milion banorë janë shpërngulur 18 muaj më parë nga rajoni i Darfurit, dhe tani janë të vendosur në një kamp refugjatësh në Sudan.
XS
SM
MD
LG