Ndërlidhjet

PRISHTINË


"Ekzistimi i kampeve me refugjatë, edhe pas më tepër se pesë viteve të mbarimit të luftës, është diçka që na bënë të turpërohemi të gjithë ne në Kosovë dhe kjo njëherësh është tregues se këtu askush nuk ka punuar sa duhet", ka pohuar sot shefi i UNMIK-ut Soren Jessen Petersen. Këto komente, ai i bëri gjatë një vizite të përbashkët me kryeministrin Bajram Rexhepi, në kampin e refugjatëve me romë e ashkalinjë në Plemetin të Kastriotit, ish Obiliq. Më pas ata vizituan dhe një kamp tjetër me të zhvendosur serbë, të cilët u detyruan të strehohen në bazën e KFOR-it pas trazirave të marsit.
XS
SM
MD
LG