Ndërlidhjet

UASHINGTON


"Qeveria amerikane po i shqyrton kërkesat për reforma të propozuara nga komisioni që i ka hetuar sulmet e 11 shtatorit të vitit 2001" tha presidenti i Shteteve të Bashkuara George Bush në fjalimin e tij javor në radio. "Shërbimet e zbulimit të SHBA-ve do ti shtojnë aftësitë e tyre për ti gjetur dhe për ti ndalur terroristët e rrezikshëm". Bush më tej shtoi se "Amerika mbetet në ofenzivë me luftën kundër terroristëve kudo që ata fshehen dhe veprojnë".
XS
SM
MD
LG