Ndërlidhjet

STRASBURG


Presidenti i sapozgjedhur i Cecenisë, Alu Alkhanov, ka folur sot para Asamblesë parlamentare të Këshillit të Evropës duke theksuar përparimin e shënuar në Ceceni, përfshi dhe respektimin e të drejtave të njeriut.
Qëndrimi i presidentit të ri cecen është në kundërshtim me atë të Këshillit të Evropës, sipas të cilit nuk respektohen të drejtat e njeriut në Ceceni.
XS
SM
MD
LG