Ndërlidhjet

SHKUP


Ministrat e jashtëm të Shqipërisë, Maqedonisë, Serbisë e Malit të Zi, Kroacisë dhe zëvendësministri i jashtëm i Bosnjë-Hercegovinës, zhvillojnë një takim dy ditor në Ohër të Maqedonisë. Ministri i jashtëm francez, Michel Barnier do ta ndjekë takimin në shenjë mbështetje nga ana e Bashkimit Evropian për vendet e Ballkanit, që synojnë anëtarësimin në Brukselin zyrtar.
XS
SM
MD
LG