Ndërlidhjet

PRISHTINË


Vetëm disa orë pasi Autoriteti Rregullator i Telekomunikacionit, me nënshkrimin e liçencës e autorizoi konzorciumin "Mobikos-Mobitel" për ofrimin e shërbimeve të telefonisë celulare në Kosovë, kreu i UNMIK-ut Soren Jessen-Petersen e anuloi vendimin bashkë me procesin e tenderimit.
Jessen-Petersen e ka arsyetuar vendimin e tij se është në interes të Kosovës dhe të zhvillimit ekonomik të saj, e në veçanti për inkurajimin e investimeve.
XS
SM
MD
LG