Ndërlidhjet

TIRANË


Kryebashkiaku i Tiranës, Edi Rama, ka kërkuar nga qeveria që të hapë për publikun Pallatin e Brigadave, një nga ndërtesat me vlera të vecanta arkitekturore të kryeqytetit të Shqipërisë. Rama ka propozuar që hyrja të jetë me pagesë dhe ato fonde të përdoren për mirëmbajtjen e këtij pallati. Ndwrtimi i Pallati prej meremeri u la pwrgjysmw pwr shkak tw rrwzimit tw Mbretit Zog.
XS
SM
MD
LG