Ndërlidhjet

GAZË


Lëvizja e liderit të ndjerë palestinës Yaser Arafat Fatah ka vendosur që postet e liderit të Autoritetit Palestinez dhe të liderit të Organizatës për Clirimin e Palestinës t'i mbajë i njëti person. Arafati mbante të dyja këto poste.
XS
SM
MD
LG