Ndërlidhjet

PRISHTINË


Një gjykatë kosovare ka dënuar tre shqiptarë për pjesëmarrje në djegien dhe plaçkitjen e kishave ortodokse serbe gjatë trazirave të marsit, ka njoftuar sot një zëdhënës i UNMIK-ut.
Paneli i kryesuar nga një gjykatës ndërkombëtar dënoi Bekim Moskovin, Ibrahim Bulecin dhe Talat Pulën me nga dy vjet heqje lirie me kusht.
"Kjo nënkupton se dënimi nuk do hyjë në fuqi, përderisa ata nuk do kryejnë ndonjë akt tjetër kriminal në 5 vitet e ardhshme", ka thënë Neeraj Singh.
XS
SM
MD
LG