Ndërlidhjet

MANILË


Agjencitë e lajmeve informojnë për fillimin e tërheqjes së ujërave që vërshuan Filipinet, pas një tajfuni që shkaktoi vdekjen e shumë personave. Megjithatë mijëra banorë mbeten të bllokuar pa ndihma në ushqime dhe të kërcënuar nga sëmundjet ngjitëse. Në provincën veriore Aurore, ushtarët kanë varrosur afro 100 banorë që vdiqën nga pasojat e shembjs së dheut. Gjatë një jave sa zgjatën vërshimet dhe tajfunet në veri të Filipineve mendohet se afro 1000 persona kanë vdekur ose janë zhdukur.
XS
SM
MD
LG