Ndërlidhjet

PRAGË


Policia ka përfunduar hetimet mbi rastin e ish punonjësit të ambasadës ceke në Tiranë, Vaclav Çihakut, i cili akuzohej për mashtrime dhe përvetësimin e rreth 2 milionë krunave, që nga korriku i vitit të kaluar, kanë njoftuar mediat vendore. Nëse shpallet fjator Cihak mund të dënohet me 8 vjet burg.
XS
SM
MD
LG