Ndërlidhjet

BEOGRAD


Presidenti serb Boris Tadiq ka thënë se viti i ardhshëm do të jetë thelbësor për Serbinë.
Ai në mesazhin drejtuar qytetarëve për vitine ri tha se Serbisë do t'i duhet vendosmëri dhe energji për të marrë disa vendime të rëndësishme vitin e ardhshëm.
"Besoj se ne të gjithë kemi vullnet dhe fuqi për të përballuar vështirësitë me të cilat po ballafaqohemi", ka thënë Tadiq.
XS
SM
MD
LG