Ndërlidhjet

VIENË


OPEC-u është dakorduar që të rrisë prodhimin e naftës për një milion e pesëqindë mijë barrela në ditë për të zbutur mungesat në tregun botërorë për shkak të grevës në Venecuelë.
Nga takimi emergjent në Vienë ministrat e vendeve prodhuese dhe eksportuese të naftës u zotuan që të mbrojnë stabilitetin e tregut botërorë me këte karburant.
XS
SM
MD
LG