Ndërlidhjet

BAGDAD


Inspektorët e armatimit të Kombeve të Bashkuara në Irak sot kanë zgjeruar gjurmimin për armë të ndaluara, duke vizituar së paku gjashtë lokacione përfshirë edhe një fabrikë për prodhimin e motorëve raketorë dhe një depo ushtarake.
Kryeinspektori, Hans Blix ka deklaruar se inspektorët janë duke zgjeruer gjurmimin pas marrjes së informatave të reja zbulimi nga Shtetet e Bashkuara dhe Britania.
Inforematat e reja na kanë çuar tek lokacionet e pagjurmuara deri tash, ka thënë Blix.
XS
SM
MD
LG