Ndërlidhjet

PRISHTINË


Zëvendës kryeministri i Serbisë, Nebojsha Çoviq dhe shefi i UNMIK-ut Michael Steiner, bisedojnë gjatë ditës në Prishtinë për dukurinë e koncentrimit të madh të fenolit në lumenjtë e Sitnicës dhe Ibrit.
Do të bisedohet edhe për realizimin e planit për ri-unifikimin e Mitrovicës.
XS
SM
MD
LG