Ndërlidhjet

PRISHTINË


Parlamenti i Kosovës ka diskutuar çështjet e sigurisë.
Kryesuesi i shtyllës së parë të UNMIK-ut, Zhan Kristijan Kadi dhe komisioneri i policisë, Shtjefën Feler, me këtë rast kanë thënë se në Kosovë ka rënie të shkallës së krimit, por rritje të krimit të organizuar me elemente të mafias.
Ndërkaq, deputetët kosovarë kanë thënë se statusi i pazgjidhur i Kosovës, prania e pa penguar e shërbimeve të huaja, veqanërisht atyre serbe, dhe mungesa e kompetencave të institucioneve vendore, janë faktorët kryesorë që ndikojnë në rritjen e krimit të profilit të lart.
XS
SM
MD
LG