Ndërlidhjet

UASHINGTON


Aviacioni i koalicionit të prirë nga Shtetet e Bashkuara ka hedhur afishe në Irak, në rajonin në juglindje të Bagdadit, në kuadrin e forcimit të propagandës amerikane kundër regjimit irakien.
Komanda Qendrore e Shteteve të Bashkuara thotë se në një lloj afishesh jepen frekuencat për radiotransmetimet e koalicionit, kurse në tjetrin thuhet se forcat e koalicionit “nuk dëshirojnë të lëndojnë popullin fisnik irakien apo të shkatërrojnë vendin e tyre, dhe që popullsia civile t’i shmanget rajoneve ku është përqënduar ushtria”.
XS
SM
MD
LG